CHP'Lİ YILDIZ'DAN ŞOK İDDİA!

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız Adıyaman'da İl Gençlik Kolları ile bir araya gelerek IŞID Terör örgütünün Türkiye'de bulunan hücre evlerine kolluk güçlerinin neden baskın yapmadığını sordu.

Siyaset 3.08.2014 18:20:56 0
CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız Adıyaman’da İl Gençlik Kolları ile bir araya gelerek IŞID Terör örgütünün Türkiye’de bulunan hücre evlerine kolluk güçlerinin neden baskın yapmadığını sordu.

Gençlerin 2 Bin, 2 bin beşyüz tl verilerek örgüte katıldığını da iddia eden Yıldız, devletin Mit ve Başbakan Erdoğan aracılığı ile Hizbullah yerine yeni bir terör örgütü yarattığını söyledi.

 Adıyaman da Tütün işçileri ile de bir araya gelen CHP Gençllik Kolları Başkanı Yıldız Tütün işçileri ile Tarlada öğlen yemeği yiyerek tarım ve tütün işçilerinin sorunlarına değindiler.  Güneydoğu bölgesinde CHP Gençliği olarak sorunları gündeme getiren Yıldız’ın IŞID Terör örgütü konusunda çok ciddi  iddialarda bulundu. 

“IŞID’ın Türkiyede Hücre Evleri Var”

Yıldız açıklamasında IŞID’ın  Türkiye’de,devlet eli yapılanmasına izin verildiğni ve hücre evleri olduğunu söyleyerek : “ Eğer ülkemizde Türkiye Cumhuriyetini koruyacak savunacak teörö karşında dik duracak bir kolluk gücü ve yargımız kaldıysa hücre evlerinin adresleri elimizde mevcut. Bizim ulaştığımız bu adreslere kolluk güçleri ulaşamıyor mu? dedi. Güneydoğu’da işsizlik ve tarıma yapılan darbe ile gençlerin terör örgütünün ellerine bilerek teslim edildiğini belirterek  Urfa Ceylanpınar sınır noktalarında hiç bir güvenliğin kalmadığını ifade etti.

“Gençler IŞID’a Pazarlanıyor”

IŞID terör örgütü üyelerinin İstanbul’un orta yerinde bir organizasyon yaparken devletin kolluk güçlerinin bundan nasıl haberi olmadığınıda soran Başkan Yıldız ; “ Güneydoğuda gençlere para verilkerek terör örgütüne pazarlanıyor. Devlet bunu görmezden gelecek kadar IŞID’a gizli destek çıkıyor. Kendi vatandaşını gencini öldüren, işine gelmince paralelci işine gelinbce müslümanlığı kullanan iktidar IŞID konusunda neden bu kadar ülkemizde tavizkar davranmakta soruyoruz”dedi .

“Yeni Bir Hizbullah Yaratılmaya Çalışılıyor”

Vatandaşın masumca olan dini duygularının sömürülerek sözde din adı altında Terör örgütlerinin önün açıldığını kaydeden Yıldız ; devlet ve mit kendi eli ile Hizbullah yerine Terör örgütü yaratma çabasında. Kendi vatandaşını öldürüp, sözde mahkemeler  kurara ve sözde açılımlar ile halkını oyalayan İktidar şimdilerde IŞID’a çanak tutmakta. CHP Gençliği olarak tüm usulsüzlerin peşinde olduklarını kaydeden Yıldız, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu’nun 9 Siyasi partinin mesele parti değil memleket meselesi diyerek   büyük bir yurtseverlik örneği gösterdiklerini ifade ederek AKP’nin yolsuzluk ve hukuksuzluklarına 10 Ağustosta bu halk gereken cevabı verecektir” dedi.  Yıldız son olarak Adıyamanda çıkarılan petrol ve mermerin kendi ülkemizde değil yurt dışına servis edildiğini de açıklamasına ekledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04